فر پیتزا ریلی
این نوع از فر سرعت بالایی در طبخ و آماده سازی پیتزا دارد. همچنین در ابعاد و مدل های مختلف تولید شده است. طرز کار فر پیتزا ریلی بسیار ساده می باشد، در حقیقت دمای داخل فر معمولا بین ۲۹۰ تا ۳۲۰ درجه سیلسیوس قابل تغییر است. برای آماده سازی پیتزا تنها لازم است بشقاب پیتزا را از دهانه ی پشتی وارد فر کرده و در این صورت ریل ها شروع به حرکت خواهند کرد. بعد از حرکت ریل و رسیدن پیتزا به نقطه ی پایان میتوانید آن ها را از فر خارج نمایید.
فر پیتزا گردان
این فر نیز از جنس استیل و دارای درب های شیشه ای است، فر پیتزا گردان میتواند پیتزا را در مدت ۵ دقیقه آماده نماید.
فاکتورهای مهم برای انتخاب بهترین فر پیتزا
برای انتخاب بهترین فر پیتزا جهت استفاده در فست فود، رستوران، کافی شاپ و… باید به نکات ذیل توجه داشته باشید. لازم به ذکر است انتخاب بهترین فر خانگی برای پخت پیتزا چندان کار دشواری نیست چرا که حجم کاری و تعداد پخت پیتزای خانگی چندان زیاد نیست.
نوع پیتزا
از جمله نکات مهم برای انتخاب فر پیتزا، نوع پیتزایی است که در منوی خود داشته و قصد دارید به مشتریان خود ارائه دهید، در واقع برای آماده سازی انواع پیتزاهای آمریکایی استفاده از فرهای ریلی و برای آماده کردن انواع پیتزای ایتالیایی فر صندوقی یا تنورهای سنتی مناسب تر هستند.
زمان آماده سازی پیتزا
قطعا زمان آماده کردن و ارائه ی پیتزا به مشتری در جذب مشتریان بیشتر اهمیت بالایی دارد، هرچه زمان آماده سازی و سرو پیتزا برای مشتری طولانی شود مشتریان ناراضی تر خواهند شد، به همین دلیل بهتر است اگر مشتریان زیادی دارید و باید غذاهای مختلفی را خیلی زود آماده کنید از فر ریلی استفاده نمایید چرا که زمان پخت پیتزا با فر صندوقی طولانی تر خواهد بود.
ظرفیت آشپزخانه
همانطور که میدانید در آشپزخانه های کوچک باید تا حد امکان از دستگاه ها و وسایلی استفاده نمایید که فضای کمتری را اشغال می کنند. فر پیتزا صندوقی در ۲ مدل رومیزی و ایستاده تولید و عرضه می شوند و خریداری فر پیتزا صندوقی به صورت رومیزی برای فضاهای کوچک نسبت به فر پیتزا ریلی مناسب تر است.
البته شما میتوانید با توجه به ابعاد مورد نظر خود و با در نظر گرفتن ظرفیت آشپزخانه انواع فر پیتزا ریلی ، صندوقی و… را به مجموعه ی آقای طبخ سفارش دهید، آقای طبخ قادر به ساخت انواع فرپیتزا با ابعاد سفارشی شما می باشد.
پخت یکنواخت پیتزا
پیش تر هم اشاره کردیم که تمامی فر پیتزا صنعتی که معرفی کرده ایم قادر به پخت انواع پیتزا به صورت یکنواخت می باشند اما پیتزاهای آماده شده در فرهای ریلی به صورت یکنواخت تر پخته شده و رطوبت موجود در نان را حفظ خواهد کرد.
صرفه جویی در انرژی
پخت پیتزا با فرهای صندوقی به دلیل خروج حرارت زیاد از آن ها سبب گرم شدن محیط خواهد شد لازم به ذکر است مصرف گاز در فر صندوقی پیتزا در حدود ۴ متر مکعب در هر ساعت می باشد.
اما فرهای گردان پیتزا در مدل های قدیمی دارای عایق کاهگل ، آجر و سنگ بوده و باید برای نصب آن از بنا کمک گرفته می شد و در نمونه های جدید از عایق پشم برای جلوگیری از اتلاف حرارت استفاده شده است. مصرف برق و گاز در فرهای ریلی صنعتی بالاتر می باشد.